29|04|20
​FEEDBACK - EN SUND ADFÆRD

​OPLÆGSHOLDERE:
​LYKKE CECILIE MOSE,
CAND PSYCH. AUT. & CHANETTE LINDGREN, LEDER FONDEN SKOVHAVEN

STED: Fremtidsfabrikken

Jessens Mole 11,  Svendborg

TID: 8.30-15.00

​​

OM KURSET

Workshop, som indkredser begrebet ”feedback” og giver bud på, hvordan organisationer drager nytte af en sund feedback-kultur.

Workshopholdere: Erhvervspsykolog Lykke Mose, Perspektivgruppen Århus og leder Chanette Lindgren, Fonden Skovhaven.

-----------------------------------------------------------------------------

TILMELDING & FORMALIA

Deltagere: Ansatte og ledere i organisationer samt enkeltpersoner, der vil tilegne sig personlige og strukturelle kompetencer indenfor brug af effektive feedbackmetoder

​Pris: 965,- inkl. fuld forplejning hele dagen

Tilmelding: Kun få pladser! Send mail til kj@skovhaven-fyn.dk med oplysninger om antal deltagere, samt betalingsoplysninger, så sender vi bekræftelse med faktura.

LYKKE CECILIE MOSE

Lykke Cecilie Mose er til daglig erhvervspsykolog og konsulent med tilknytning til PERSPEKTIVGRUPPEN- et hus, der gennem 25 år har vi hjulpet virksomheder og organisationer ved at udvikle menneskene i dem.

Hun brænder for at hjælpe mennesker i organisa-tioner med at opnå en organisering og en samar-bejdsform, der passer godt i en samtidskontekst.

​Der er et udbredt behov for mere mening, og en bedre fordeling af frihed og ansvar på tværs af niveauer og funktioner. Mere koordineret selvledelse. Mindre hierarkisk styring, bureaukrati og mindre af den kontrol, der hæmmer arbejdet. - Så kan kreativiteten og effektiviteten frisættes.​

CHANETTE LINDGREN

Chanette Lindgren er pædagogisk og administrativ leder af Fonden Skovhaven. Gennem sit virke har hun arbejdet med forandringsprocesser, virksomhedsudvikling og human resource management - altid med mennesket i centrum.

Senest har hun implementeret sociokrati i Fonden Skovhaven. Det er en selvledende organisationsform, hvor den enkelte medarbejder får en medskabende rolle i både den strategiske, taktiske og operative indsats. 

Hun er eksponent for en dialogisk ledelsesform baseret på frisættelse og tillid til den enkelte medarbejder, hvor den enkelte ses og løftes i forhold til sine specifikke kompetencer og styrker.

​​

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​