ANDRE YDELSER

Skovhaven tilbyder en bred vifte af ydelser, der er målrettet borgere og deres pårørende, som kunne have gavn af at få redskaber eller viden til at håndtere nogle af de fænomener, der knytter sig til autisme, Aspergers eller andre udviklingsforstyrrelser. Vores ydelser er både møntet på borgere i og udenfor Skovhaven.

Vores huspsykolog Jens Wilbrandt forestår de forskellige tilbud og ydelser.

​Han har et omfattende portfolie, og har gennem en længere årrække arbejdet indenfor det specialpædagogiske skoleområde, i specialskoletilbud rettet mod elever med udviklingsforstyrrelser, indenfor psykiatrien og revalideringsområdet, som forsker i pædagogisk psykologi og som konsulent i specialrådgivningsorganisationen Viso, der yder rådgivning til kommuner i komplekse faglige sager indenfor social- og undervisningsområdet.

​Kontakt Leder Chanette Lindgren på tlf. 62 22 24 10, hvis du vil høre mere om de forskellige ydelser.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2021 Fonden Skovhaven