PÅRØRENDEVEJLEDNING

Der kan være mange spørgsmål og udfordringer som pårørende til et menneske med autisme eller andre udviklingsforstyrrelser. Her kan pårørendevejledning være en uvurderlig hjælp.


​HJÆLP TIL AT OVERSKUE OG BIDRAGE

​Som pårørende kan du være udfordret både praktisk og følelsesmæssigt, og du kan måske føle dig alene eller desorienteret i forhold til, hvad din rolle er, og hvad du kan bidrage med. 

Når man er pårørende kan det være rart at dele sine tanker og følelser, men også at få lidt at vide om, hvilke muligheder der er for hjælp og samarbejde. Både med kommunen – men også med os medarbejdere på Skovhaven, hvis det drejer sig om en beboer eller en bruger af vores dagtilbud.

PÅRØRENDEVEJLEDNING FOR ALLE

​​Skovhaven er bygget af pårørende, og hele vores arbejde er centreret om at skabe de bedst mulige rammer for de mennesker, vi skal hjælpe – sammen med deres pårørende.

Sammen med vores psykolog kan vi sparre omkring de følelsesmæssige bump, der kan være, eller vi kan give pårørendevejledning i, hvordan du rent praktisk navigerer i forhold til offentlige instanser, når du skal træde ind som hjælpende pårørende og støtte op.

Du kan få pårørendevejledning hos Skovhaven, hvis du er voksen og pårørende til et voksent menneske, der enten er beboer på Skovhaven eller bruger af Skovhavens dagtilbud.

Kontakt Leder Chanette Lindgren på tlf. 62 22 24 10, hvis du har brug for en snak.

​Der er altid vejledning og gode råd at få – og vi kan også sagtens finde tid til, at du kommer ind personligt til et møde om pårørendevejledning.​

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2020 Fonden Skovhaven