DESIGNVÆRKET

I Designværket er der ikke meget, man ikke kan. Her er det skaberlysten, glæden ved materialerne og trangen til formgivning, der driver værket.

De kreative processer støttes af vores pædagoger, der som oftest selv er specialiseret i én eller flere kreative discipliner som f.eks. tekstiltryk, keramik, billedkunst, håndarbejde mv.

ALLE MATERIALER ER I SPIL

Vi arbejder med snart sagt alle materialer; fra filtningens kunst, hvor vi bl.a. producerer fine håndledsvarmere, til malerværksted og keramik, hvor der er fuldt knald på materialerne, formerne og fantasien.

Det er som oftest i de kreative processer, at man fordyber sig, kommer i balance og finder glæde, og derfor er Designværket et tilbud, der henvender sig til en bred vifte af borgere.

MERE END KUNSTHÅNDVÆRK

Designværket er andet og mere end de traditionelle kunsthåndværk. Vi arbejder også med digitale udtryksformer, der tilpasses den enkeltes kundskaber og temperament.

OGSÅ DIGITALT DESIGN

Digitalt kan man f.eks. eksperimentere med forskellige former for grafik og layout; lige fra små opsætninger til de lidt mere komplekse produkter, hvis man ønsker det. 

DEN VIGTIGE MENINGSFULDHED

Produkterne fra Designværket sælges i begrænset omfang til pårørende; men også til folk ude fra. Som noget nyt, vil brugernes smukke brugskunst også blive solgt sammen med effekter fra lokale sydfynske kunsthåndværkere, i vores nye butik, der ligger i Café Væredygtigi Svendborg.

​Det giver god mening at producere noget, andre synes er så flot, at de ønsker at købe det. Indtægter fra salg af brugernes produkter går ind i en fælleskasse til glæde for alle brugere af Skovhaven.

Dagtilbuddet Designværket bor centralt og lækkert i Frederiksgade 17D i Svendborg, hvor der er et lille stenkast til banegården, busholdepladsen, havnen og indkøbsstrøget.
​​

VIL DU LÆSE OM DE ANDRE VÆRKSTEDER - SÅ KLIK PÅ LINKENE NEDENFOR

Brødværket

Madværket
Naturværket

Dagligt Liv

Café Væredygtig

HENT BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​