DESIGNVÆRKET

I Designværket er der ikke meget, man ikke kan. Her er det skaberlysten, glæden ved materialerne og trangen til formgivning, der driver værket.

De kreative processer støttes af vores pædagoer, der som oftest selv er specialiseret i én eller flere kreative discipliner som f.eks. tekstiltryk, keramik, billedkunst, håndarbejde mv.

ALLE MATERIALER ER I SPIL

Vi arbejder med snart sagt alle materialer; fra filtningens kunst, hvor vi bl.a. producerer fine håndledsvarmere, til malerværksted og keramik, hvor der er fuldt knald på materialerne, formerne og fantasien.

Det er som oftest i de kreative processer, at man fordyber sig, kommer i balance og finder glæde, og derfor er Designværket et tilbud, der henvender sig til en bred vifte af borgere.

MERE END KUNSTHÅNDVÆRK

Designværket er andet og mere end de traditionelle kunsthåndværk. Vi arbejder også med digitale udtryksformer, der tilpasses den enkeltes kundskaber og temperament.

OGSÅ DIGITALT DESIGN

Digitalt kan man f.eks. eksperimentere med forskellige former for grafik og layout; lige fra små opsætninger til de lidt mere komplekse produkter, hvis man ønsker det. 

DEN VIGTIGE MENINGSFULDHED

Produkterne fra Designværket sælges i begrænset omfang til pårørende; men også til folk ude fra. Det giver god mening at producere noget, andre synes er så flot, at de ønsker at købe det. Indtægter fra salg af brugernes produkter går ind i en fælleskasse til glæde for alle brugere af Skovhaven.

Vi bor centralt og lækkert i en bygning i Møllergade 29 i Svendborg, hvor Brødværketog Caféværket også holder til. Vi har den ene af de to butikslokaler, og her udstilles brugernes kunsthåndværk i et stort, velbelyst vindue, hvorfra man også kan købe værkerne.

VIL DU LÆSE OM DE ANDRE VÆRKSTEDER - SÅ KLIK PÅ LINKENE NEDENFOR

Brødværket

Madværket
Naturværket


BESØG OS PÅ FACEBOOK!

HENT BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​