LEDIGE STILLINGER

Se stillingen nedenfor- eller nedhent den som PDF her
​​

skovhaven_jobopslag-cafedrifter_030720_rød

Skovhaven er et fantastisk sted at arbejde. Her får du masser af frihed under ansvar til at udfolde din faglighed og dit engagement. 

Som medarbejder i Skovhaven er du i meget høj grad selvledende og del af en kompetent stab, der hver dag gør en enorm indsats. 

Kollegaerne her er dygtige, varme og engagerede mennesker, som elsker dagligdagen med de udfordringer og glæder, den rummer.

skovhaven_jobopslag-cafedrifter_030720_rød


UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Vi er altid interesserede i at høre fra dig eller modtage dit CV, hvis du er interesseret i at arbejde med os.

​Kontakt Leder Chanette Lindgren og hør om mulighederne for at sende en uopfordret ansøgning.
​Vi glæder os til at høre fra dig!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​