FAGLIGHED OG EFTERUDDANNELSE

På Skovhaven er det i høj grad de menneskelige kvalifikationer, der tæller. Egenskaber som empati, tålmodighed, næstekærlighed og selvindsigt er fuldstændig afgørende for, at man kan arbejde med borgere på Skovhaven.

TEORETISK OG PRAKTISK
​FAGLIGHED I HØJSÆDET
​Men den teoretiske og praktiske faglighed er naturligvis lige så meget i højsædet. Når man arbejder med så høj en grad af selvledelse og improvisation, kræver det en dyb professionalisme og faglighed i forhold til de metoder, man tager i brug, og den dokumentation og erfaringsopsamling, man producerer undervejs. 

Vores pædagogiske medarbejdere er alle funderet på et solidt fagligt grundlag, der klæder dem på til at varetage og beskytte hver eneste borgers specifikke interesser og tarv.

​OPKVALIFICERING
​De fleste af vores pædagoger har det med i deres egen faglige værktøjskasse, når de bliver ansat hos os - men hvis det ikke er tilfældet,  yder Skovhaven en opkvalificering med kurser i TEACCH og KAT-kassen.

​Hvis man har ønsker til efteruddannelse eller kurser, der kan gavne ​indsatsen for vores borgere, kan det sagtens arrangeres efter individuel vurdering.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​