​LISE FAURSCHOU HASTRUP – GOD MAD TIL ET GODT LIV

​Lise Faurschou Hastrup gav et seminar om ernæring, som vi siden har baseret en stor del af vores madfilosofi på. 

Hun har vejledt os i at tænke kost, sundhed og madglæde på en helt anden måde, så vi nu har lagt fokus på nydelse gennem sundhed og gode samagsoplevelser.

Lise er uddannet kostvejleder, og har fokus på sanseligheden og glæden ved mad og de forskellige råvarers indvirken på vores krop og sind. Vi har haft stor glæde af hendes madfilosofi, som du kan læse alt om på hendes hjemmeside.

Gå til Lises hjemmeside

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​