​UDSLUSNINGSBOLIGER I HJERTET AF SVENDBORG

​For unge og voksne over 18 år, der egentlig er klar til at flytte hjemmefra, men som stadig har brug for træning og støtte i at bo selv, har vi vores tre udslusningsboliger, som man kan bo i, til man er klar til at komme ud på egen hånd; eller i maksimalt to år. 

HELT EGEN BOLIG

En udslusningsbolig er borgerens egen bolig, og den bliver respekterer som en sådan. Lejlighederne er tomme ved indflytning. Det vil sige, at man som borger selv skal møblere og udstyre sit hjem med møbler og inventar. Nogle borgere kommer med alt det nødvendige fra en tidligere bolig. Andre kommer med intet eller meget lidt. Her hjælper kontaktpersonen selvfølgelig med at indrette boligen, hvis der er behov for det.

​​

Fonden Skovhavens udslusningsboliger ligger i en af de roligere handelsgader midt i Svendborg på Sydfyn. Her har man alt indenfor gåafstand – ikke mindst vores sociale tilbud Caféværket, som man kan tilvælge som del af sin §85-ordning.

OPGANGSFÆLLESSKAB OG TRYGHED

Der er helt konkret tale om tre udslusningsboliger - eller små lejligheder i et slags opgangsfællesskab, hvor man bor i hver sin bolig.  Trygheden ved at bo i samme opgang som ligesindede er stor, og det giver mulighed for socialt fællesskab som man nu ønsker det. 

​Når man bor i en af vores udslusningsboliger, sker det med tæt og fast opbakning fra kontaktpersonen. I løbende dialog og samarbejde med borgeren, arbejder de hen imod den bedst mulige oplevelse, og ruster optimalt til livets videre færd. 

​Kontaktpersonen er del af et team, som består af Fonden Skovhavens pædagoger.  Kontaktpersonen hjælper med det praktiske kan generelt lytte, sparre og bidrage med gode løsninger, hvis noget er nyt eller svært.

​Vi har god erfaring med at lade vores beboere opnå selvstændighed ved at sikre, at man får succesoplevelser og klædes bedst muligt på til at kunne og ville selv. Vi ønsker helt grundlæggende at styrke selvtilliden og modet på mere.

HVEM HAR GLÆDE AF EN UDSLUSNINGSBOLIG?

Fonden Skovhaven henvender sig primært til unge og voksne med autisme og lignende udviklingsforstyrrelser, og det er også målgruppen for vores udslusningsbolig.

​Boligerne er tiltænkt de mennesker, der lige mangler at mestre det sidste, før de kan bo for sig selv.

​​

Hvis du vil vide mere om vores udslusningsboliger, kan du ringe til direktør Chanette Lindgren

​telefon 6222 2410 

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​