FAGSUPERVISION

Fonden Skovhaven tilbyder rådgivning og vejledning - eller fagsupervision - til kommuner, regioner og private, der sidder med en konkret problematik, som handler om autisme, Aspergers eller andre udviklingsforstyrrelser, der kræver en konkret og løsningsorienteret vinkel.​

Vores specialpsykologiske konsulent Jens Wilbrandt tilbyder fagsupervision til alle, der arbejder med borgere med autisme, Aspergers og lignende udviklingsforstyrrelser, som har brug for hjælp til, hvordan man bedst arbejder med målgruppen. Fagsupervisionen kan foregå både hos jer eller på Skovhaven.

Ud over fagsupervision til enkeltpersoner, kan vi også sammensætte workshops eller kurser, hvor vi tilpasser indholdet til jeres ønsker og behov.

Kontakt Leder Chanette Lindgren for mere information eller ring på tlf. 62 22 24 10

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​