FERIER OG WEEKENDAKTIVITETER​

​Ferie og fritid er vigtige i Fonden Skovhavens botilbud. Vi tror nemlig på, at gode oplevelser og nye impulser er med til at bygge os op som mennesker, og give inspiration og livsmod til at række ud efter endnu mere. 

GOD WEEKEND!

I weekenden kan vi arrangere aktiviteter ud af huset, hvor de unge selv har stor indflydelse på, hvad der skal ske. Det kan være fællesture i biografen, besøg på museum, en gang bowling eller foredrag, en tur på café eller i svømmehallen – eller en friluftsweekend i telt. Det er egentlig kun fantasien og økonomien, der sætter grænser.

FERIETURE I IND- OG UDLAND

​Vi arrangerer ferieture hvert år. Alt efter de unges ønsker, går ferieturene rundt i Danmark, eller på en udenlandsferie; det kan f.eks. være i form af skiferie, solferie eller storbyferie. Vi har også en årlig Tysklandstur, hvor man kan købe ind og spise en god frokost. 

Sommerferien er løbende fyldt med små begivenheder, og byder på hyggelige dagsture til steder og aktiviteter som Odense Zoo, Den Fynske Landsby, Langelandsfortet, de vilde heste på Langeland, en lille rundfart med M/F Helge i Svendborgsund, minigolf, ud at spise isvafler, Egeskov Slot, petanque i haven og meget, meget andet. Vi er åbne for alles idéer.

ÅRETS HØJTIDER

Fødselsdage, jul, nytår og andre af årets højtider er meget individuelle for hver af de unge mennesker, og vi fejrer disse højtider på den måde og i det omfang, hver især ønsker. Nogle vil have fest og farver, andre vil hjem til familien - og atter andre ønsker at forbigå højtiderne helt. 

​FASTE FESTER PÅ SKOVHAVEN

Hvert år har sine faste, tilbagevendende fester på Fonden Skovhaven. Når alt er lysegrønt og lunt i maj, holder vi vores traditionsrige Maj-fest, hvor pårørende, de unge og personale spiser, spiller, konkurrerer, synger og hygger til en stor havefest, hvor vi har rejst det store spisetelt i haven, og arrangeret lækker buffet. 

Vi holder også høstfest hvert år. Her er der også fokus på pårørende, godt samvær og lækker mad. Men modsat Majfesten, hvor vi leger og spiller spil, er der lidt mere at blive klogere på til høstfesten. 

Det kan for eksempel være oplæg ved vores huspsykolog Jens Wilbrandt om, i hvilken grad det betyder noget, hvordan vi sætter ord på tingene. Eller måske et foredrag om god kost, eller en workshop, hvor vi arbejder med et aktuelt psykologisk eller pædagogisk emne.

HENT BROCHUREN OM VORES BOTILBUD HER!​

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​