DAGTILBUD MED EN RØD TRÅD​

​Det helt overordnede formål med vores dagtilbud, eller værkstedslinjer, er at skabe et rum, som alle kan føle sig hjemme i. Her skal man føle sig tryg.

TRYG I UDVIKLING

​Det er en universel ting, at vi udvikler os mest, hvis vi føler os trygge og på hjemmebane. Når vi udvikler os, får vi overskud til at fokusere på at blive bedre til det, der interesserer os - eller måske sågar til at lære noget nyt.

Grundlaget for alle dagtilbud og værksteder i Fonden Skovhavens dagtilbud, uanset hvad man laver, er derfor god tid, nærvær og et klart pædagogisk sigte med aktiviteterne.

Uagtet, om man vil luge et bed eller modellere skåle, som skal sælges - eller bage surdejsbrød til 100 mennesker, for den sags skyld, så er det alfa og omega for os, at den enkelte borger mødes der hvor vedkommende er, og respekteres for sine ønsker, valg eller fravalg.

NYTÆNKNING PÅ SOLID GRUND

​Vi har også god erfaring med at nytænke den gængse autismepædagogik. Her stræber vi primært efter at skabe rammerne for individuel udvikling. 

Der er ingen tvivl om, at basis skal være tryghed, forudsigelighed og faste rammer. Men vi mener, at et forløb i vores dagtilbud hele tiden skal justeres og tilpasses. Det gælder for vores dagtilbud såvel for alle de andre ting, vi arbejder med.

Den røde tråd for os er, at borgerne får masser af succesoplevelser og mening, og det sker i løbende dialog med den enkelte. Vi kan kun skabe fremdrift og udvikling, hvis der er indgående forståelse for hver borgers situation og forudsætninger.

VIL DU LÆSE OM DE ENKELTE VÆRKSTEDER OG DAGTILBUD - SÅ KLIK PÅ LINKENE NEDENFOR

Designværket

Brødværket

Madværket
Naturværket

Café Væredygtig

​HENT BROCHUREN MED VORES DAGTILBUD HER!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2023 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​