Cafe Væredygtig
​-et nyt DAGTILBUD OG aktivitetstilbud
​tæt på det hele​

CAFÉ VÆREDYGTIG ER ÉT ELEMENT I ET SAMMENHÆNGENDE TILBUD, SOM KAN KOMBINERES, GEARES

OG TILPASSES I DET UENDELIGE.

Café Væredygtig er det seneste skud på stammen i vores pallette af aktiviteter. Caféen, der er placeret på FREMTIDSFABRIKKEN- et dynamisk og positivt iværksættermiljø i Svendborgs smukke havnemiljø.

DER, HVOR DET SKER

Når man befinder sig i et positivt miljø, hvor der sker spændende ting, og hvor inspirerede og inspirerende mennesker færdes, så smitter det af. Man bliver selv løftet. Man identificerer sig med alt det gode, der sker. Dette er grundtanken bag Fonden Skovhavens aktivitetstilbud Café Væredygtig. 


Iværksætterne, der kommer i Café Væredygtig, er driftige, positive mennesker fra Svendborg og de omkringliggende kommuner. De udgør sjælen i FREMTIDSFABRIKKEN; en sjæl, der er positiv, åben og lydhør for nye ting og nye mennesker.

AT BLIVE DYGTIG TIL NOGET OG FØLE SIG TRYG

Iværksætteratmosfæren i FREMTIDSFABRIKKEN kommer Skovhavens brugere til gode, fordi de oplever at arbejde i et miljø, hvor opfattelsen af mennesker ikke er en firkantet størrelse, og hvor man ser muligheder i alt, og hvor det at være anderledes bliver betragtet positivt.


Selv om det er et dynamisk sted, med mange begivenheder og mennesker, er FREMTIDSFABRIKKEN også en tryg, lukket verden med sin egen indre dagsrytme og forudsigelighed, Det gør det til det ideelle sted at arbejde, hvis man har behov for at læne sig op ad faste strukturer og genkendelighed.

KOMPETENCER MED MENING

Café Væredygtig har åbent i dagtimerne på alle hverdage, og serverer god kaffe og mad, der så vidt muligt er fremstillet på økologiske og lokale råvarer, Her skal være velsmag og velduft, så sanserne kan glædes. Udover at yde cafédrift, servicerer vi også de mange kurser og workshops, der foregår i huset. Derudover leverer vi frokoster til byens virksomheder.

FLEKSIBEL TILRETTELÆGGELSE

Som aktivitetstilbud kan Café Væredygtig således tilbyde stort set alle niveauer af meningsfyldt beskæftigelse inden for service og fødevarer. Derfor kan et ophold i Café Væredygtig både fungere som praktik, dagtilbud, forberedelse til STU - eller hvad der nu skønnes relevant.


Målet er, at borgeren skal trække på de positive rammer, caféen udgør, og evt. i kombination med ét eller flere af Fonden Skovhavens andre tilbud, rustes til at blive en aktivt agerende del af verden.

​Læs mere om Café Væredygtig på hjemmesiden

Fonden Skovhaven råder bl.a. over botilbud, udslusningsboliger, fem forskellige dagtilbud, §85-tilbud, inhouse psykolog, pædagogiske afdækningsforløb, selvforståelsesforløb og pårørendevejledning.


VIL DU LÆSE OM DE ANDRE VÆRKSTEDER - SÅ KLIK PÅ LINKENE NEDENFOR

Brødværket​
Madværket
Naturværket
​Designværket
Dagligt Liv

Vil du læse mere om, hvad Café Væredygtig er for et sted? KLIK HER​

​HENT BROCHUREN OM CAFE VÆREDYGTIG!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​