​MADVÆRKET

Det betyder noget, hvor vi spiser og hvad vi spiser. Vi tror på, at gode, nærende råvarer er godt for kroppen og psyken. Vi laver maden fra bunden og der dufter ofte af hjemmelavet syltetøj, nysyltede rødbeder eller friskbagt pizza i Madværket.

SMAGSOPLEVELSER OG GODT HUMØR

​Vi laver meget varieret mad og kæler for smagsoplevelser, dufteoplevelser og lægger vægt på ro til at nyde måltidet. Maden får meget fokus her i Fonden Skovhaven. Vi ønsker at give de bedste betingelser for at gribe dagen med energi, humør og stabilt blodsukker.

I Madværket tilbereder vi måltider til alle på Tipsvænget. Det er en dybt meningsfuld beskæftigelse, hvor man dels lærer kunsten at lave god mad til mange - men hvor man også oplever belønningen ved at se maden blive nydt og påskønnet.

LÆRING FRA BUNDEN

Brugere af Madværket lærer desuden en masse om råvarerne i deres rene form, når de f.eks. laver rullepølser og leverpostej helt fra bunden, med saltning af slag og hakning af den ferske spæk og rå lever. Når maden laves fra bunden, opstår der en større glæde ved råvarerne, og man lærer de essentielle grundpiller i at kokkerere og lave mad.

En stor del af Madværket er også at anrette og servere maden - og ikke mindst nyde den sammen med andre i hyggeligt samvær omkring spisebordet.

STOP MADSPILD - PÅ EN LÆKKER MÅDE

Vi har fokus på madspild, og arbejder meget med, at de dyrebare madvarer kommer til fuld nytte, i respekt for vores miljø. Vi laver f.eks. lækre konfektkugler af de uspiste kagestykker, og restemad remixes til lækre komponenter i nye retter.

MENINGSFULDe dagtilbud

De unge i Madværket producerer lækre syltevarer og andre gode sager, som leveres til vores aktivitetstilbud i Svendborgs hjerte - Café Væredygtig​, hvor caféens brugere tryller det om til skønne salater, snacks og saftige sandwiches. 

Meningsfuldhed er en grundpille i alle Fonden Skovhavens dagtilbud. For hvad giver større glæde og mening end følelsen af, at det man frembringer, skaber eller tilbereder er så godt, at det vil komme ud i livet og glæde andre?

ELITE-SMILEY OG OPSKRIFTER

Alle vores madvarer er så vidt muligt økologiske, og vores elite-smiley har vi haft i mange år.

Vi har delt en håndfuld opskrifter på den mad, vi går og nyder, som du kan tilgå her

VIL DU LÆSE OM DE ANDRE VÆRKSTEDER - SÅ KLIK PÅ LINKENE NEDENFOR

Designværket

Brødværket

Naturværket

Dagligt Liv

Café Væredygtig

​LÆS BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​