VISITATION OG PRISER​

VISITATIONSPROCEDUREN PÅ SKOVHAVEN - SÅDAN FOREGÅR DET

​Skovhaven kontaktes af en kommunal sagsbehandler med henblik på en eventuel indskrivning af en borger. På baggrund af en samtale mellem Skovhavens ledelse og sagsbehandleren vurderes det, om den pågældende borger ligger indenfor Skovhavens målgruppe.

​Hvis det vurderes, at borgeren kunne være velplaceret på Skovhaven, får Skovhaven tilsendt relevante papirer og man tager herefter stilling til, om visitationsproceduren skal forsætte.

​Hvis man beslutter sig for at gå videre, indkaldes til et visitationsmøde på Skovhaven med sagsbehandler, de pårørende og evt. med borgeren. Der kan følges op med flere møder efter behov.

​Vilkårene vil fremgå af den skriftlige kontrakt, der indgås imellem Skovhaven og den bestillende kommune, hvis parterne når frem til at ville indgå i et samarbejde.

Hvis du er forælder eller pårørende, er du meget velkommen til at kontakte Leder Chanette Lindgren
​på tlf 62 22 24 10 for en god snak og en rundvisning. 

PRISER 2020

​Botilbud inkl. kost: 82.925 kr. pr. måned

Dagtilbud: 24.119 kr. pr. måned

​​

​HENT BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD HER!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2021 Fonden Skovhaven