​VI ER ET BOTILBUD OG DAGTILBUD MED TID TIL DET HELE!

Hos os er DU i centrum; alle vores tiltag og prioriteter er nemlig møntet på at skabe flere og bedre muligheder for de mennesker, vi arbejder med.


​Hos os er den enkeltes følelse af daglig glæde og selvtillid den højeste prioritet. Vi er overbevist om, at det varme, engagerede nærvær, den løbende nysgerrige dialog - og en fagligt kompetent støtte kan og bør være fundamentet for at bygge selvtillid, selvfølelse - og mod til at drømme om lidt mere. 

STYRKE OG STØTTE FOR UNGE MED ASF

Her i Fonden Skovhaven er det hver dag vores helt store fokus at styrke og støtte unge og voksne med ASF, så de får mest muligt ud af de forudsætninger, de har.


​Vi stræber med vores botilbud, vores dagtilbud/værksteder og vores eksterne tilbud mod at danne de rammer og den støtte, der giver den enkelte mod på at få større selvstændighed og handlekraft i eget liv. Men det kræver opmærksomhed, stort nærvær - og god tid. 

FORUDSIGELIGHED OG MOD PÅ MERE

​​Fonden Skovhaven er et bo- og dagtilbud til unge og voksne over 18 med autisme / autismespektrum-forstyrrelser (ASF) eller Aspergers. 

Vores tilbud er bygget op som et trygt og forudsigeligt miljø, med masser af daglig livskvalitet og berigende oplevelser - og hvor der fokuseres på at arbejde intenst sammen med den enkelte.


​Her mødes man lige der, hvor man er. Her sætter vi fokus på at opdyrke og udfolde de styrker vi ser, og støtte den enkelte bedst muligt i at række ud og turde mere. Vi kigger ud over ASF-diagnosen og tager højde for hele mennesket og den historie, hver enkelt bærer med sig.

SENT UDREDTE AUTISTER

Vi har også stort fokus på selverkendelse hos sent udredte autister. Når man har gået hele sit liv og er blevet dømt ude som sent udredt med ASF, er der meget, der skal pusles på plads igen. 

Man skal have justeret sit perspektiv på, hvad man kan og hvor ens grænser går - og så gælder det om, at du igen skal lære, at du er god nok præcis, som den, du er!


FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​