VELKOMMEN TIL FONDEN SKOVHAVEN
​​-ET BOTILBUD OG DAGTILBUD MED TID TIL DET HELE!


​Fonden Skovhaven er et bo- og dagtilbud til unge og voksne over 18 med autisme, Aspergers eller andre udviklingsforstyrrelser.


​Hos os er den enkeltes følelse af daglig glæde og selvtillid den højeste prioritet. Vi er overbevist om, at det varme, engagerede nærvær og en fagligt kompetent støtte kan være fundamentet for at bygge selvtillid og mod til at drømme om lidt mere. 

AT STYRKE OG STØTTE
​Her i Fonden Skovhaven er det hver dag vores helt store fokus at styrke og støtte unge og voksne med særlige behov, så de får mest muligt ud af de forudsætninger, de har.

​Vi stræber med vores botilbud, vores værksteder og vores eksterne tilbud mod at danne de rammer og den støtte, der giver den enkelte mod på mere. Men det kræver opmærksomhed, stort nærvær og god tid.

​FORUDSIGELIGHED OG MOD PÅ MERE

Fonden Skovhavens tilbud er bygget op som et trygt og forudsigeligt miljø, hvor der fokuseres på at arbejde intenst sammen med den enkelte.

​Her mødes man lige der, hvor man er. Her sætter vi fokus på at opdyrke og udfolde de styrker vi ser, og ruste den enkelte bedst muligt til at række ud og turde mere.

​Her har vi tid til det hele!


FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud og dagtilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​© 2021 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE​Korsgade 10
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​