MEDARBEJDERKULTUR

I både 2019 og 2020 modtog vi de glædelige resultater af tilsynsrapportenfra Socialtilsyn Syd. Her fik Fonden Skovhaven topkarakter på alle parametre. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har en medarbejderkultur, hvor alle tager individuelt ansvar og er fælles om at løfte og gøre Fonden Skovhaven til et fantastisk sted at være for enhver, der lever og arbejder her.

Mere end en arbejdsplads

​Fonden Skovhaven er derfor meget mere end en arbejdsplads. Det er et fristed og en udviklingsplatform, hvor vi aldrig går i stå, hvor vi prøver nye måder at løse tingene på, hvor vi lærer nyt og lærer af hinanden. Hvor vi hjælpes ad, griner sammen og gør fælles front. Alt sammen med blikket helt og aldeles fokuseret på vores beboere og brugere.

SOCIOKRATI OG SELVLEDELSE

Vi har en flad struktur, hvor alle leder et område og tager ansvar for helheden. I 2019 indførte vi selvledelsesstrukturen Sociokrati, som er en manifestation af det, vi er som organisation og det, vi stræber mod at blive.

VI HOLDER FAGLIGHEDEN HØJT

​Fagligt sigter vi mod at holde et højt niveau, baseret på gode grundkompetencer, men også den konstante læring, der er så vigtigt, hvis vi skal blive ved at udvikle os. Derfor lægger vi stor vægt på faglighed og efteruddannelse.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud og dagtilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​© 2021 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE​Korsgade 10
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​