​VORES HUSPSYKOLOG

En af vores helt store styrker her i Skovhaven er, at vi har en erfaren specialpsykologisk konsulent i huset.
​Eller en huspsykolog, om man vil. Han hedder Jens Wilbrandt, og er specialiseret i udviklingsforstyrrelser, indlæringsforstyrrelser, adfærdsforstyrrelser, kognitive udfordringer og syndromer. På Skovhaven arbejder Jens specielt med:

  • Samtaleforløb
  • ​Individuel rådgivning
  • ​Screening og testning
  • ​Psykologiske erklæringer
  • ​Træning af kognitive og hjernemæssige funktioner
  • ​Professionel supervision af ansatte

EN HUSPSYKOLOG FOR ALLE

Vores huspsykolog Jens yder rådgivning og supervision til både beboere og ansatte på Skovhaven, når der er behov for det. Derudover laver han spændende kurser, workshops og forløb, som man kan vælge til og vokse af.

Han anlægger et individuelt og udviklingsorienteret perspektiv på den enkelte, og arbejder ud fra individuelle neuropædagogiske funktionsprofiler, der tydeliggør personens styrker og udfordringer. Som fast huspsykolog for Skovhaven understøtter Jens denne tilgang hele vejen igennem, fordi han kender hver enkelt beboer og bruger i Skovhaven godt.

SVAR PÅ DET AT VÆRE SÆRLIG

Et omdrejningspunkt i Jens’ virke er, hvordan vores forståelse af det særlige giver os nye og meget mere nuancerede perspektiver på det ”almindelige” – det såkaldt normale - og hvorfor, mødet mellem det særlige og det almindelige let kan blive udfordret.

Det giver friske perspektiver på, hvordan man er i verden, og hjælp til at gøre det lettere, fordi man pludselig får svar på en masse ”hvorfor”-spørgsmål.

Skovhaven udbyder løbende kurser, som planlægges og afvikles af Jens.

Læs mere om Jens Wilbrandts virke her: www.neuroguide.dk

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2020 Fonden Skovhaven