PÆDAGOGIK OG METODENEUROPÆDAGOGIK - FOKUS PÅ UDVIKLING!

På Skovhaven anlægger vi et individuelt og udviklingsorienteret perspektiv på beboerne.


​Vi arbejder ud fra individuelle neuropædagogiske funktionsprofiler, der tydeliggør hver enkelt beboers styrker og udfordringer. Til at understøtte denne tilgang i arbejdet, har vi tilknyttet fast specialpsykologisk konsulent Jens Wilbrandt.

Den nuancerede og individuelle forståelse gør det muligt for os både at understøtte beboernes udvikling af potentialer, samtidig med at skabe trivsel i hverdagen. Vi har fokus på at støtte tilstrækkeligt samtidig med at kunne udfordre og udvikle. Læs mere her:  www.neuroguide.dk.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​