​GOD MAD GIVER MENING

​Når man snakker mad her i Fonden Skovhaven, så rammer det ind i en af vores mest centrale værdier.
​Vi tror nemlig på, at hjemmelavet mad af sunde råvarer er afgørende for god livskvalitet og evnen til at gribe dagen med overskud og godt mod. 


INGEN HOKUSPOKUS

Der er ikke noget hokuspokus her. Kun sund fornuft. Vi bliver i høj grad, hvad vi spiser, og sund, grøn mad giver bare mere velvære.

Vi tror på, at alle mennesker har godt af at gribe dagen med et stabilt blodsukker og et godt helbred, fordi man får noget sundt og lækkert at spise hver dag. Meget gerne sammen med andre – og meget gerne noget, man selv har været med til at tilberede.

SUND MADGLÆDE

​Madvejleder Lise Faurschou Hastrup har inspireret os meget i forhold til at tænke sukker, hvide kulhydrater og usunde fedtstoffer ud af kosten, og i stedet lave velsmagende snacks og kager med sunde ingredienser, der giver energi til mere.

Når det kommer til mad, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i den enkelte - ligesom med alt andet, vi gør. Er der allergier eller andet? Så tager vi højde for det i tilberedningen. 


Du kan finde et par opskrifter på nogle af vores lækre retter og snacks, hvis du vil smage, hvad vi mener.

Mad er mere end næring. mad er sanseligt; der skal dufte af det. Det skal smage skønt – og at det skal være en oplevelse. 

MAD KAN VÆRE SOCIALT OG SAMLENDE

​Mad er for os socialt, det er kærligt og det er samlende. Derfor er der dagligt masser af mulighed for at spise sammen med andre; både i vores botilbud og i vores dagtilbud-  og ikke mindst i vores eksterne tilbud Caféværket.

Det er selvfølgelig altid frivilligt, om man vil spise med andre eller for sig selv. Men vi opmuntrer alle vores brugere til at deltage i de fælles måltider de dage, de har lysten og humøret, fordi det giver så meget.

FORDYBELSE I TILBEREDNINGEN

​I Brødværket oplever vores brugere den langsomme glæde ved at bage saftige surdejsboller, rugbrød og knækbrød fra bunden. De lærer bagerhåndværket, og kan nyde tilfredsstillelsen ved at se deres produkter blive nydt af alle i Fonden Skovhaven.

​Det samme gælder i Madværket, hvor vi dagligt laver lækre retter til aftensmad, eller fremstiller hjemmelavet pålæg og snacks helt fra bunden af rene, gode råvarer.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​