​OPSKRIFTER - SMAG, HVAD VI MENER!

​Her er et lille udpluk af de opskrifter, vi bruger til nogle af de lækre snacks, vi laver, når det skal være lækkert og sundt. Opskrifterne er komponeret af Sandie, der er en magiker i køkkenet.

Opskrifterne hviler på grundpillerne i vores madfilosofi: De er sunde, de er økologiske, de smager himmelsk – og de respekterer råvarerne og miljøet. Vi ønsker at bekæmpe madspild og beskytte miljøet!


KLIK OG DOWNLOAD OPSKRIFTERNE SOM PDF

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR...
​TID TIL OMTANKE...

TID TIL DET HELE

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​