TRYGHED​

​Fonden Skovhavens udslusningsboliger ligger i et pænt roligt kvarter uden natteliv og den råhed, det ellers ville kunne medføre. Beboerne låser sig ind ad en hoveddør, og derefter med nøgle til deres egen bolig. 


FAST KONTAKTPERSON

Der er en fast kontaktperson knyttet til hver beboer, og vedkommende kan kontaktes på tidspunkter, som borgeren og kontaktpersonen aftaler indbyrdes. Hvis der er behov for det, kan borgeren også tilvælge muligheden for at ringe til Fonden Skovhavens på døgnbasis, hvis der skulle opstå et akut behov.

​Den lette pædagogiske støtte fra kontaktpersonen bliver hele tiden justeret i løbet af den tid, man bor i udslusningsboligen. Fokus for det hele er at skabe størst mulig tryghed, så der kommer mod på mere.

​TRYGHED I AT VÆRE SIG SELV

​I starten er der måske brug for mere pædagogisk støtte, og måske opstår der nye behov undervejs. Målet er, at borgeren bliver fortrolig med at klare dagligdagen med alle dens gøremål på egen hånd, og rustes til at gribe sit liv og sine muligheder bedst muligt.

Der er selvfølgelig mulighed for at få mere intensiv støtte, hvis man skulle have brug for det. Det er alt sammen en del af den løbende dialog, vi har med borgeren.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud og dagtilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​© 2021 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE​Korsgade 10
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​