Botilbud og botræning efter paragraf 107

Servicelovens paragraf 107 går helt enkelt ud på, at borgere kan blive henvist til et midlertidigt botilbud med mulighed for intensiv botræning. Dette kan for eksempel fungere som en sluse imellem at bo på Skovhavens botilbud og at komme ud og bo for sig selv.

Paragraf 107 adskiller sig fra paragraf 108 ved det, at borgerens behov for et botilbud ikke er varigt, men for eksempel kan være med til at danne ramme om den behandling og botræning, som borgeren har brug for på længere sigt at kunne bo for sig selv.

Der er tale om en lejlighed, hvor den unge bor og får støtte i eget hjem af en eller flere fast tilknyttede pædagoger.

Praktisk hjælp i forbindelse med paragraf 107-tilbud

Vi hjælper med at træne og håndtere praktiske situationer som indkøb, rengøring, økonomi og at komme af sted til aftaler, men samtidig handler det også om at styrke beboerens selvværd og hjælpe dem med at finde egne ressourcer.

Der er også mulighed for at finde praktikplads, skole eller jobforløb, og vi har selvfølgelig tæt samarbejde med myndigheder, jobkonsulenter, skoler og uddannelsesinstitutioner i lokalområdet.

Vi sigter til enhver tid mod, at borgeren efter at have modtaget støtte og undervisning i vores paragraf 107-tilbud er i stand til at bo for sig selv på lige fod med sine jævnaldrende; eventuelt med paragraf 85-støtte, som vedkommende modtager i eget hjem.

Hvis du gerne vil høre mere om vores paragraf 107-tilbud, kan du kontakte os på telefon 6222 2410 eller på e-mail skovhaven@skovhaven-fyn.dk.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud og dagtilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​© 2021 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE​Korsgade 10
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​