VÆRKSTEDER​ OG DAGTILBUD

​Fonden Skovhavens dagtilbud er bygget op som en række værksteder med fokus på det praktiske, det kreative og det sansende. Her mødes den enkelte lige der, hvor han eller hun er. Her sætter vi fokus på at opdyrke og udfolde de styrker vi ser, og ruste borgeren bedst muligt.

DAGTILBUD FOR ALLE

​Værkstederne er overvejende praktiske, og fordeler sig på Designværket, Madværket, Brødværket, Naturværket, Café Væredygtig og det interne dagtilbud Dagligt Liv. Her er både noget for dem, der elsker at bruge kræfter, for dem, der er kreative, for dem, der vil fordybe sig, for dem, der elsker den friske luft - og for dem, der vil lave noget inden for håndværk, service eller fødevarer.

ENGAGERET TILBUD

Værkstederne i vores dagtilbud drives af medarbejdere, som udover deres pædagogiske kompetence, er forankret i f.eks. kreative eller praktiske discipliner som kunsthåndværk, anlægsgartneri, snedker-/tømrerhåndværket, fødevarefremstilling o.lign. 

På den måde ønsker vi at sikre vores brugere et engageret fagligt tilbud, hvor man kan være helt sig selv og lære på det niveau, der passer én.

Vil du vide mere om vores værksteder? Kontakt Leder Chanette Lindgren på tlf. 62 22 24 10

​HENT BROCHUREN MED VORES DAGTILBUD HER!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud og dagtilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​© 2021 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE​Korsgade 10
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​