PRAKTISK ARBEJDE​

Det betyder en del for de fleste at have noget at stå op til. Noget, der giver mening. At have udrettet ting i løbet af dagen, som har betydning i det store eller i det små. Positive erfaringer med at have mestret et stykke praktisk arbejde, kan være startskuddet til, at man får lyst til at binde an med mere.

SUCCES SOM DEN, MAN ER

Praktisk arbejde kan nuanceres i det uendelige; fra det terapeutisk ensformige til det mere avanceret planlæggende, eller redskabsorienterede. Vi har spændvidde på tværs af hele vores datilbudspakke - på alle vores værksteder, så vi rummer alle behov; uanset om man er til at vaske op eller røre dej, eller om man vil deltage i planlægningen af produktionen og opskaleringen af en opskrift. Det vigtigste er, at man har succes som den, man er.


​I det praktiske arbejde ligger også en umiddelbar tilfredsstillelse ved at se et resultat materialisere sig. Det er et stort kick at tage et færdigbagt brød ud af ovnen​​, eller at få ros for et nyanlagt grøntsagsbed. 

AT GLÆDE ANDRE MED SINE EVNER

Vi har valgt at lade så stor en del af værkstedsproduktionen som muligt indgå som del af Fonden Skovhavens selvforsyning. Det sker ud fra den betragtning, at den største meningsfuldhed i arbejdet opstår, når man ser, at det man laver, glæder andre eller gør livet lettere for dem.


​Derfor er Brødværket daglig intern leverandør af det lækreste surdejsrugbrød, knækbrød og andet kvalitetsbagværk, til glæde for alle borgere og medarbejdere i Fonden Skovhaven. Det samme gælder Madværket, hvor man hver dag komponerer måltider, sunde snacks, kager, hjemmelavet pålæg og livretter, som nydes af alle.

​Begge dagtilbud producerer og leverer lækkerier og nybagte brødprodukter til Café Væredygtig, hvor de forarbejdes og sælges af caféens ansatte og brugere som lækre sandwiches, salater, snacks og andre gode ting, til glæde for de gæster og kursister, der har deres jævnlige gang der.

SELVFORSYNING OG SALG

Designværketog Naturværket producerer bl.a. brugskunst og træmøbler, der benyttes rundt omkring på Fonden Skovhavens matrikler, og sælges i begrænset omfang til pårørende og private. 

Derudover udstilles og sælges brugernes produkter til svendborgensiske iværksætter, kursister og cafégæster i Café Væredygtigs lille butik på Fremtidsfabrikken på Jessens Mole.

Naturværkets brugere vedligeholder desuden den parklignende have omkring Tipsvænget 1, hvor man også hvert forår anlægger den køkkenhave, der forsyner Madværket med friske krydderurter og grøntsager i sæsonen.

​Fortjenesten fra de værkstedsprodukter, der sælges udenfor Fonden Skovhaven går tilbage til brugerne i form af en ekstra udflugt eller andet, der er til glæde for alle brugere i Fonden Skovhaven.

HENT BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD HER!​

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​