PRAKTISK ARBEJDE​

Det betyder en del for de fleste at have noget at stå op til. Noget, der giver mening. At have udrettet ting i løbet af dagen, som har betydning i det store eller i det små. Positive erfaringer med at have mestret et stykke praktisk arbejde, kan være startskuddet til, at man får lyst til at binde an med mere.

SUCCES SOM DEN, MAN ER

Praktisk arbejde kan nuanceres i det uendelige; fra det terapeutisk ensformige til det mere avanceret planlæggende, eller redskabsorienterede. Vi har spændvidde på alle vores værksteder, så vi rummer alle behov; uanset om man er til at vaske op eller røre dej, eller om man vil deltage i planlægningen af produktionen og opskaleringen af en opskrift. Det vigtigste er, at man har succes som den, man er.


​I det praktiske arbejde ligger også en umiddelbar tilfredsstillelse ved at se et resultat materialisere sig. Det er et stort kick at tage et færdigbagt brød ud af ovnen​​, eller at få ros for et nyanlagt grøntsagsbed. 

AT GLÆDE ANDRE MED SINE EVNER

Vi har valgt at lade så stor en del af værkstedsproduktionen som muligt indgå som del af Skovhavens selvforsyning. Det sker ud fra den betragtning, at den største meningsfuldhed i arbejdet opstår, når man ser, at det man laver, glæder andre eller gør livet lettere for dem.


​Derfor er Brødværket daglig intern leverandør af det lækreste surdejsrugbrød, knækbrød og andet kvalitetsbagværk, til glæde for alle borgere og medarbejdere i Skovhaven. Det samme gælder Madværket, hvor man hver dag komponerer måltider, sunde snacks, kager, hjemmelavet pålæg og livretter, som nydes af alle. 

SELVFORSYNING OG SALG

Designværket og Naturværket producerer bl.a. brugskunst og træmøbler, der benyttes rundt omkring på Skovhavens matrikler, og sælges i begrænset omfang til pårørende og private. 

Naturværkets brugere vedligeholder desuden den parklignende have omkring Tipsvænget 1, hvor man også hvert forår anlægger den køkkenhave, der forsyner Madværket med friske krydderurter og grøntsager i sæsonen.

​Fortjenesten fra de værkstedsprodukter, der sælges udenfor Skovhaven går tilbage til brugerne i form af en ekstra udflugt eller andet til glæde for alle.

HENT BROCHUREN OM VORES DAGTILBUD HER!​

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2021 Fonden Skovhaven