KONTAKTPERSON OG HJEMMEDAG

​Hver beboers udvikling og trivsel er midtpunkt for alt, hvad vi gør. Derfor har hver beboer i vores botilbud en fast kontaktperson, som er fuldt fokuseret på denne beboer og på at lave den løbende tilpasning, der skal til, for at den enkelte kan folde sig mest muligt ud. 


HJEMMEDAGE

​Hjemmedage er et tilbud i Fonden Skovhavens botilbud, hvor man kan få støtte til forskellige gøremål, og selv være med til at definere det praktiske indhold.

Beboeren får støtte til forskellige gøremål, og der arbejdes med de indsatsmål, som er skabt i samarbejde mellem myndighederne og beboeren. Disse er som oftest meget konkrete, og går på en mestring af de praktiske elementer, der får tilværelsen til at glide.

Hvis man har hjemmedag kan man eksempelvis få hjælp til at gennemgå sin epost eller få lagt budget. Det kan også være,  der på hjemmedagen er behov for støtte til lægebesøg - eller måske er det rengøring i egen bolig, der skal prioriteres.

​Hjemmedagen er en nødvendig detalje i følelsen af praktisk forankring i livet  - og skal i det hele tage være med til at løfte noget af det, man har brug for, når man skal modnes henimod at mestre kunsten at bo i egen bolig.

HVEM ER KONTAKTPERSON?

​Hver beboer på Fonden Skovhaven har deres faste kontaktperson, som er helt inde i alt, hvad der rører sig hos beboeren. Kontaktpersonen er primær dialogpartner og støtte i forhold til alt, hvad beboeren har brug for, og sikrer den følelse af fremskridt og små sejre, der er så vigtig.

​Bag botilbuddets kontakperson er et antal faste kollegaer, som deler viden og dokumentation, og dermed kan træde til på en glidende måde, hvis den faste kontaktperson bliver syg, skal på ferie eller lignende.

​Beboeren kender selvfølgelig disse personer lige så godt som sin kontaktperson.

​HENT BROCHUREN OM VORES BOTILBUD HER!

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

I vores botilbud og dagtilbud  er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!


​Fotogalleriet viser øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2023 Fonden Skovhaven

ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Møllergade 29
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG I&II
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8,
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Jessens Mole 11

​5700 Svendborg​