​Ikke et hvilket som helst tilbud til autister...

​FONDEN SKOVHAVEN ER DIT TRYGGE BOTILBUD og dagtilbud

Hvis du leder efter et autisme-tilbud, der føles som hjemme, og som kan og vil meget mere end mange andre dagtilbud og botilbud for autister i landet – så skal du ikke lede længere.

Fonden Skovhaven er et opholdssted, der ligger skønt i Svendborg på Fyn. Vi skaber nærværende og indholdsrige rammer for unge og voksne med autisme / ASF, Aspergers og lignende udviklingsforstyrrelser. 

Hos os er du tryg, og hos os bliver du set som den, du er. Her er blik for dine styrker, og her er fokus på, hvordan du skal forstå dine udfordringer i forbindelse med ASF, og navigere i dem.

​Fonden Skovhaven er et nuanceret botilbud, hvor den enkelte med sine behov, begrænsninger, drømme og muligheder altid er i fokus, og hvor der er plads til at være den, man er. Her i vores botilbud er der tid til det hele.

​Vores medarbejdere er veluddannede, fagstolte socialpædagoger– men først og fremmest er de kærlige, empatiske og tålmodige mennesker, der bruger den tid, det kræver, hvis vi skal flytte bjerge – og ikke helmer, selv om udvikling kan være en omstændelig proces.​

BOTILBUD FOR AUTISTER MED FOKUS PÅ DEN ENKELTE

Hos os er det absolutte fokus på dig. Som botilbud for unge voksne med autismespektrum-forstyrrelser / ASF kigger vi intenst på, hvem du er og hvad du kan, hvad du drømmer om og hvad du har brug for. Og sådan noget udvikler sig jo hele tiden.

ET OPHOLDSSTED SKRÆDDERSYET TIL HELE DIG

Vi skræddersyr vores botilbud eller dagtilbud til dig, hvilket betyder, at vi justerer indsatsen løbende, efterhånden som vi bliver klogere på dig og det, du kan – i takt med, at du udvikler dig. Det kan vi, fordi vi er tæt på i hverdagen, og holder nøje øje med din udvikling.

​Beboerne i Fonden Skovhavens dagtilbud og botilbud er unge voksne autister mellem 18 og 49 år.  Alle har selvfølgelig individuelt tilpassede skemaer for deres dage. 

Selvom vi tager udgangspunkt i den enkelte og lægger vægt på, at man skal støttes til bedst at være i livet med alle dets facetter,  så er det stadig genkendelighed, forudsigelighed og tryghed, der er det underliggende fokus. 

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL!

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og forskellige dagtilbud til unge og voksne med autisme / ASF, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

Se vores ledige stillinger her!

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du kan se dig selv som medarbejder i Fonden Skovhaven...

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER DU EN RUNDVISNING?

Vi er et trygt og progressivt botilbud og dagtilbud for
​unge voksne med ASF. 

Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud og dagtilbud for autister, så giv os et kald på telefon
​eller send os en e-mail.​

​BOTILBUD

HVORDAN ER DET AT BO I FONDEN SKOVHAVENS BOTILBUD, OG HVEM BOR DER?

​Fonden Skovhavens botilbud er et hjemligt, smukt og trygt sted. Vi har personaledækning 365 døgn/året. Aldersgruppen er unge voksne autister i alderen 18 - 49 år.

​Vi har plads til 15 beboere i vores botilbud, hvor alle har egen lejlighed eller rækkehus med privat køkken og bad og adgang til skønne fællesarealer og masser af aktiviteter.

​En del af Fonden Skovhavens beboere er også visiteret til vores dagbeskæftigelse, der både har værksteder i Svendborg midtby og som integreret del af vores botilbud, der ligger i naturskønne omgivelser - tæt på gode transportmuligheder - i Svendborgs udkant.

​DAGTILBUD

Et dagbeskæftigelsestilbud til unge og voksne med autismespektrum-forstyrrelse / ASF

Vores dagbeskæftigelse er til dig med autisme / ASF eller Aspergers, der ønsker lidt mere af tilværelsen. Du leder efter et sted, hvor du bliver set som den person, du er. Et dagtilbud, der når ind til den du er, støtter dig i de aktiviteter, hvor du udfolder dig bedst.

​Vi tilbyder dagtilbuddene DESIGNVÆRKET, BRØDVÆRKET, DAGLIGT LIV,
CAFÉ VÆREDYGTIG eller MADVÆRKET, hvis du vil være praktisk eller kreativ – og NATURVÆRKET, hvis du elsker at være ude i det fri.

​Vi har både dagtilbud på landet og tæt på det hele i Svendborg by – dels i smukke lokaler, der ligger i gadeplan på Møllergade 29 - et af de livlige handelsstrøg i Svendborg, eller som hyggelig café i iværksætterhuset Fremtidsfabrikken på Jessens Mole - lige ved vandet og lystbådehavnen.

​Her kan du være dig selv og tage del i byens tilbud - lige, når du har lyst.​

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

Har du spørgsmål - så kontakt os i dag!

Få overblik over alle vores afdelinger herunder!

​© 2024 Fonden Skovhaven

GDPR

Indberetningsskema

Whistleblowerpolitik

Privatlivspo​litik

SUNDHEDSFAGLIGT TILSYN

​​​

ADMINISTRATION
Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1
​5700 Svendborg

DAGTILBUD
​Tipsvænget 1 & Frederiksgade 17D
​5700 Svendborg
-------------------------

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705​

9  19

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11
​5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

EKSTERN AFDELING §85 støtte i borgerens egen bolig - herunder:

OPGANGSFÆLLESSKABET I KORSGADE & BOTILBUDDET DRONNINGHOLMSVEJ​Korsgade 10 & Dronningholmsvej 32
​5700 Svendborg

​SKOVHAVEN | KLOGERE
​Kursusafdeling
​Frederiksgade 17D
​​5700 Svendborg​