​TILSYNSRAPPORTER

Tilsynsrapporten er et springende punkt for os på Skovhaven. Den indikerer, hvor vi gør det rigtig godt, og hvor vi skal gøre det bedre. 

Tilsynet udføres efter fastsatte kriterier og indikatorer af Socialtilsyn Syd, og baseres på uanmeldte besøg, hvor vi kigges efter i sømmene, og hvor der snakkes med ledelse, medarbejdere, beboere og bestyrelse.

TOPKARAKTER I 2019 & 2020

Vi er specielt stolte af de seneste tilsynsrapporter fra 2019 & 2020, der gav os topkarakterer på alle parametre. 

Det viser os, at vi gør tingene godt. Det forpligter - så den standard vil vi ikke bare holde, men konstant forsøge at udvikle og højne.

Du kan downloade de seneste tilsynsrapporter ved at klikke nedenfor.

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Hvis du gerne vil vide mere om vores forskellige tilbud til unge og voksne med autisme, så giv os et kald på telefonen eller send os en e-mail.

ÉT BILLEDE SIGER MERE END 1000 ORD

Hos os er der dagligt smil og grin, glæde og sejre, oplevelser og fællesskab. Der er selvfølgelig også lidt af det modsatte, men det gider vi altså ikke tage billeder af!

I vores fotogalleri kan du se øjeblikke fra vores hverdag, vores værksteder og vores liv generelt. Hvis du vil kigge med i det daglige, og ikke bare her i vores fotogalleri, så skal du følge os på Facebook!

TID TIL NÆRVÆR.
​TID TIL OMTANKE.
TID TIL DET HELE.

BESØG OS PÅ FACEBOOK! ​

​ØNSKER I EN RUNDVISNING?

Vi er et botilbud med fokus på den enkelte. Hvis du gerne vil vide mere om vores botilbud for autister, så giv os et kald på telefon eller send os en e-mail.​

logo-white

​ADMINISTRATION
​Jessens Mole 11, 5700 Svendborg

​BOTILBUD
​Tipsvænget 1, 5700 Svendborg

Telefon: 6222 2410

E-mail: skovhaven@skovhaven-fyn.dk

CVR: 27034705

​-----

CAFÉ VÆREDYGTIG
​Jessens Mole 11 & Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
​Telefon: 5458 0434

​© 2021 Fonden Skovhaven